HomeMagazinKIZ ARKADAŞI İLE BİRLİKTE ANNESİNE MODELLİK YAPTI

KIZ ARKADAŞI İLE BİRLİKTE ANNESİNE MODELLİK YAPTI

KIZ ARKADAŞI İLE BİRLİKTE ANNESİNE MODELLİK YAPTI

Son günlerin en gözde markası Inlakesh farkını ortaya koymaya devam ediyor. Adını antik dünyanın en ileri toplumlarından biri olan gizemli Mayaların birbirlerini ve doğayı selamlama sözünden alan Inlakesh yeni koleksiyonu “Savaşçı ruh” ise oldukça iddialı.

Her koleksiyon da ayrı bir felsefe, ayrı bir hikayenin anlatıldığı Inlakesh’in yeni koleksiyonu “Savaşçı Ruh” için “İnanç” tan esinlenildi.

“Gücünün Farkında” sloganıyla ise modelleri markanın tasarımcısı Ayşegül Sevinç’in şarkısı oğlu Baran Bayraktar ve kız arkadaşı oyuncu Eylül Su Sapan tanıttı.

Annesi için modellik yapan Baran Bayraktar ve kız arkadaşı oyuncu Eylül Su Sapan “İnanç gücün en iyi silahıdır” temasını fotoğraflara yansıtabilmek için Aborijinilerin hayatlarını da okuduklarını belirtti.

Markanın yaratıcısı Ayşegül Sevinç “Aborijin Düş Zamanı Hikayeleri’ ni kaldığı yerden sürdürmeye kendine güvenen, inanan, sıra dışı güçlü kadın ve erkek savaşçılara tarzlarını tamamlayabilecekleri ürünler sunmaya çalışıyoruz. ok, mızrak, bumerang temalarını ele alırken ‘Ne verirsen onu alırsın’ mottosuna da vurgu yapıyoruz” dedi.