Maroll Çiğ Köfte Büyüyor!
Yeşilköy’de kısa sürede yer edinen ve çok sevilen Maroll Çiğ Köfte, yemek sektörüne yeni bir soluk getirirken hızla büyümeye de devam ediyor. Binlerce yıllık bir tarifi, aslına uygun kalarak günümüze uyarlayan Maroll Çiğ Köfte, Beylikdüzü ve Kadıköy’de de misafirlerini ağırlamak için hazırlıklara başladı.
Glikoz şurubu, kıvam artırıcı, aroma verici ya da kök sebzeler vasıtasıyla hacim artırma gibi hilelere başvurmadan, tertemiz bir içerikle, elde yoğurularak hazırlanıyor. Birçok işletmede kullanılan palm yağı, kıvam artırıcı, stabilizör gibi kimyasallarla kirletilmiş lavaşlar kullanmak yerine işletme içinde salonu görecek şekilde konumlanmış taş fırında tazecik ve doğal yollarla sade, biberli ve otlu lavaşlar hazırlanıyor ve bu lavaşlar ile misafirler ağırlanıyor.