HomeMagazinMüjgan Ferhan Şensoy minik kızı Pera’nın Fotoğrafını Paylaştı

Müjgan Ferhan Şensoy minik kızı Pera’nın Fotoğrafını Paylaştı

Müjgan Ferhan Şensoy minik kızı Pera’nın Fotoğrafını Paylaştı

31 Ağustos tarihinde hayatını kaybeden usta sanatçı Ferhan Şensoy’un büyük kızı Müjgan Ferhan Şensoy, babasının vefatından altı gün sonra anne olmuştu. Müzisyen Cem Öget ile evli olan Şensoy, doğumdan aylar sonra minik kızı Pera ile ilk pozunu paylaştı.

 İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Ferhan Şensoy, minik kızı ile ilk paylaşımını yaptı. Müzisyen eşi ve bebeği ile objektiflere poz veren Şensoy, paylaşımına şu notu düştü:

“Pera tam iki aydır dünyamızı aydınlatıyor. Hayatımın en zor ve en güzel anlarını aynı anda göğüsleyebildiysem senin sayende canım sevgilim Cem Öget. İyi ki bu yolculuğa beraber çıkmışız. Hastanede o kadar karışık, o kadar yoğun duyguları bir arada yaşıyorduk ki, planladığımız fotoğraf çekimini yapamadık. Pera 20 günlükken sevgili Şengül Pallı evimize geldi ve harika fotoğraflarımız oldu. Hoş geldin kızım, iyi ki geldin.”
İki aylık kızının yüzünü de ilk kez gösteren ünlü isim paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve ‘Maşallah’, ‘Sağlıkla büyütün’ gibi yorumlar geldi.

Derya Baykal’da Yorum Yaptı

Kızı Müjgan Ferhan’ın paylaşımına kayıtsız kalamayan oyuncu Derya Baykal da mutlu aile fotoğrafına; “Ah kalbimin içi Pamuk Pera’m” şeklinde yorum yaptı.