HomeUncategorizedMUSTAFA SANDAL BÜYÜK POT KIRDI!

MUSTAFA SANDAL BÜYÜK POT KIRDI!

MUSTAFA SANDAL BÜYÜK POT KIRDI!

Mustafa Sandal dün eşiyle evlilik yıldönümünü kutladı. Gecenin sonunda Sandal, hayranlarına albüm müjdesi verdi.

Popçu Mustafa Sandal ve eşi Emina Sandal, önceki akşam Etiler’de yemek yedi. Mekân çıkışı bir hayli keyifli olduğu gözlenen çift, gazetecilerle ayaküstü sohbet etti. Yaz ayı için yeni bir albüm hazırlığı içinde olduğunu söyleyen Sandal, “Ufak ufak çalışmalarımız sürüyor. Yaz ayına sürpriz bir şeyler yapacağız” dedi.

KAÇ YILLIK EVLİ OLDUĞUNU UNUTUNCA…

Geçtiğimiz hafta evlilik yıldönümleri olduğunu söyleyen çift, “Biz bu gece onunda kutlamasını yaptık” dedi. Bir gazetecinin, “Bu kaçıncı evlilik yıldönümünüz?” diye sorması üzerine uzun bir süre düşünen Sandal'ın imdadına eşi Emina Sandal yetişti ve “Dokuzuncu yılımız oldu” dedi. Eşinin cevabı üzerine Mustafa Sandal, elleriyle yüzünü kapatıp eşine sarıldı.

ONUN ARABASI VAR GÜZEL Mİ GÜZEL…

Gazetecilerin, “Oyunculukta da çok başarılısınız. Yakın zamanda gelen bir teklif var mı? Sinema yapmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna Sandal, “Düşünmüyorum ama küçük küçük bir hikâye yazmaya başladım. Bir gün biterse onu beyazperdeye taşıyacağım” dedi. Sandal çifti, yeni aldıkları 250 Bin Euro değerindeki BMW 7 serisi, uzaktan kumanda edilebilme ve aynı zamanda araç dışındayken bile uzaktan kumandayla istenilen yöne hareket ettirebilme özelliğine sahip yeni araçlarıyla evlerinin yolunu tuttular. Sandal’ın lüks aracı, şöhrete ulaşmasını sağlayan ilk çıkış parçası Araba’nın “Onun arabası var güzel mi güzel” sözlerini hatırlattı. Sözcü