HomeMagazinNUR YERLİTAŞ’TAN BÜLENT ERSOY’A “KEŞKE OLMASAYDI…”

NUR YERLİTAŞ’TAN BÜLENT ERSOY’A “KEŞKE OLMASAYDI…”

NUR YERLİTAŞ’TAN BÜLENT ERSOY’A “KEŞKE OLMASAYDI…”

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Diva’nın Cumartesi günü yaptığı ve herkesi merakta bırakan paylaşımın Nur Yerlitaş için olduğunu iddia etti.

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Cumartesi günü Instagram hesabından isim vermeden ağır ifadeler kullanmıştı. Bir yılan fotoğrafı ile yaptığı paylaşımda, yakın bir dostunu hayatından def edip attığını söylemişti. Sosyal medyada merak konusu olan bu paylaşımla ilgili ses sanatçısı ve yazar Onur Akay bir yazı kaleme aldı ve o yazı ile ilgili Nur Yerlitaş’ın yorumunu yazdı.

‘KONUŞMAK BİLE İSTEMİYOR’

Bülent Ersoy’un Instagram hesabından Nur Yerlitaş’ı takipten çıkardığını söyleyen Onur Akay, “Çok önemli bir kaynaktan duyduğum bilgiye göre, Diva bu göndermeyi yakın dostu olan ünlü modacı Nur Yerlitaş’a yazmış. Bu konu ile ilgili özellikle Nur Yerlitaş ile ilgili konuşmak bile istemediğini de duydum. Her zaman büyüklük gösteren değerli sanatçımız Bülent Ersoy zaten paylaşımını da silmiş. Bu arada Bülent Hanım Instagram hesabından Nur Yerlitaş’ı da sildi ve Yerlitaş da Diva’yı sildi. İki dost maalesef artık birbirlerini takip etmiyor” dedi.

‘KEŞKE OLMASAYDI’

Bülent Ersoy’un artık yeni barıştığı modacı Gülşah Saraçoğlu ile çalıştığını ifade eden Akay, Nur Yerlitaş’ın konuyla ilgili “Keşke olmasaydı ama oluyor işte bu ölümlü dünyada” şeklinde konuştuğunu belirtti.

Uçankuş