HomeFlaş HaberOCAK AYINDA ÜLKEMİZİ VE DÜNYAYI NELER BEKLİYOR?

OCAK AYINDA ÜLKEMİZİ VE DÜNYAYI NELER BEKLİYOR?

OCAK AYINDA ÜLKEMİZİ VE DÜNYAYI NELER BEKLİYOR?

Kişisel Analiz Uzmanı Elvan Çardak, 2024 yılında dünyayı ve ülkemizi nelerin beklediğini açıkladı. 2024 yılının farklı bir yıl olacağını belirten Elvan Çardak, “Çünkü Algıloid yılların başlangıcı ve Medusa yılı. Ve yıl içerisinde gerçekleşecek olan tutulmalar bize beklenmeyeni bekle diyor “diye konuştu…Elvan Çardak’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde.


DÜNYADA NELER YAŞANACAK?
Rusya lideri Vladimir Putin, ciddi sağlık sorunları ile karşılaşabilr ve bu yaşanan sağlık sorunuyla birlikte ukrayna rusya savaşındaki dengelerin değiştiğini görebiliriz.
Elon Muskında , sağlık sorunları gündeme gelecek. Bu rahatsızlığa alternatif tedavi metodları önerirken görürsek hiç şaşırmayalım.
Dünyaca ünlü sanatçı Bruce Willi le alakalı kötü bir haber alabiliriz.
Avrupa’da yükselişte olan ırkçılık eylemlere dönüşebilir. Ayrıca Avrupa ülkelerinde terör saldırılarına karşı daha temkinli olmaları gerekebilir.
Küresel ekonomiyi etkileyecek büyük bir ekonomik kriz de bizi bekliyor. Bu kriz artan borçlar, jeopolitik gerilimler ve ekonomik gücün batıdan doğuya kaymasını sağlaması muhtemel. Ülkemiz için bir fırsat doğabilir.
Siber saldırılardaki artış olacak ve bu saldırılar münferit olaylardan ziyade ülkeler arasında gerçekleşecek. büyük enerji kesintilerine sebebiyet verecek… Bu saldırılardan birçok sektör ciddi anlamda etkilenecek. Bir süre insanlar fiziki hayata geri dönebilir.


TÜRK STARLARI NELER BEKLİYOR?
Mega Star Tarkan, ikinci kez babalık heyecanını yaşayabilir.
Bülent Ersoy, böbrekleri ile ilgili ciddi sorunlar yaşayabilir ve sahnelere ara verebilir.
İlhan Şeşen, Hakkı Bulut ve Gönül Yazar dikkat etmezlerse ağır sağlık sorunları yaşayabilir .
Pınar Eliçe, yeni bir aşka yelken açacak. Sahnelerde daha fazla göreceğiz .2024 ün hem aşkta hem işte kazananı Pınar Eliçe olacak gibi.
Ebru Gündeş, yabancı bir iş adamıyla aniden nikah masasında görürseniz şaşırmayın .
Hadise, çok konuşulacak bir aşka yelken açacak…
Pop şarkıcısı Gülşen eşi Ozan Çolakoğlu evlilikleriyle alakalı problemler yaşayabilir.
Ne olursa olsun her yıl kendi enerjisiyle gelir. Her zaman pozitifliğinizi koruduğunuz ve yüzünüzden gülüşlerin eksik olmadığı bir yıl olsun. Birbirinize kenetlenin. Negatiften uzak pozitifte kalın. Sağlığınıza dikkat edin gerisini zaten halledersiniz. İyi yıllar!