HomeMagazinOĞULCAN ENGİN’DEN ŞEYMA SUBAŞI KARARI!

OĞULCAN ENGİN’DEN ŞEYMA SUBAŞI KARARI!

OĞULCAN ENGİN’DEN ŞEYMA SUBAŞI KARARI!

Geçtiğimiz yıl Fransa’da evlenen televizyoncu Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı anlaşmalı olarak yollarını ayırmıştı. Kasım ayında boşanan ikiliden Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde yeni aşkıyla ilk kez görüntülenmişti. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın yakın arkadaşı olan Oğulcan Engin, Subaşı ile ilgili kararını verdi.

Acun Ilıcalı ile evliliğini bitiren Şeyma Subaşı yeni aşka yelken açmış ve Meksika’nın Tulum sahilinde sevgilisiyle objektiflere takılmıştı.Fransız DJ Guido Senia ile birliktelik yaşadığı öğrenilen Subaşı, sevgilisiyle samimi görüntüler vermişti.Ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın Sinan Engin’den olan oğlu Oğulcan Engin, Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ile olan samimiyeti ile sık sık gündeme geliyordu.Çiftin ani bir kararla boşanmasının ardından Oğulcan Engin, Şeyma Subaşı ile ilgili kararını verdi.

Engin, Şeyma Subaşı’yı sosyal medya hesaplarından sildi.Oğulcan’ın bu hareketinden sonra Subaşı da, Engin’i sildi.Öte yandan, sosyal medyayı çok sık kullanan ve tatilinden kesitleri Instagram hesabından paylaşan Subaşı, Acun Ilıcalı’dan aldığı nafaka ile ilgili gelen yorumları filtreledi. Subaşı’ya sadece, takip ettiği arkadaşları yorum yapabiliyor.