HomeMagazinÖzge Özpirinçci hamileliği hakkında konuştu

Özge Özpirinçci hamileliği hakkında konuştu

Özge Özpirinçci hamileliği hakkında konuştu

Oyuncu çift Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, önceki gün Bebek’te bulunan bir kuaför salonundaydı. Daha önce bebeğinin akrep burcu olmaması için dua ettiğini söyleyen oyuncu, hamileliği hakkında konuştu.

Bebek’te bulunan bir kuaför salonunda görüntülenen Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk’e oyuncu arkadaşları Serkan Keskin ve Meriç Aral’da eşlik etti. Yaklaşık üç saat kuaförde kalan dörtlü, rutin bakımlarını yaptırıp birlikte vakit geçirdi.

Kuaförden ilk ayrılan isimler Serkan Keskin ve Meriç Aral oldu. Köpekleriyle birlikte objektiflere yansıyan ikili, bebek bekleyen Özge Özpirinçci’nin yaşadığı mutluluğu gazetecilerle paylaştı. Daha sonra mekandan çıkan Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, soruları yanıtladı. Sekiz aylık hamile olan Özge Özpirinççi, “Çok iyiyim. Doğumu az kaldı. Sağlıklar yerinde” diye konuştu.

Özge Özpirinçci, bebek için isim düşünüp düşünmedikleri sorusuna “Burak yüzünü görmeden ismini koymayacak” yanıtını verdi. Özpirinçci, daha önce yaptığı bir açıklamada bebeğinin akrep burcu olmaması için dua ettiğini söylemişti. Güzel oyuncu bunun hatırlatılması üzerine “Fantastik bir yorum tabii ki de. Sağlıklı olması yeterli” dedi.

Özpirinçci, Aslıhan Doğan Turan ve Mert Vidinli ile buluştu. Vidinli, Turan ve Özpirinçci ile birlikte çekilen fotoğrafları Instagram hesabından “Anneleri buluşturdum. Aslıhan’dan mini tüyolar” notuyla yayınladı. Fotoğraflarda karnının iyice belirginleştiği görülen 35 yaşındaki oyuncunun, saçlarını kısaltması da dikkatlerden kaçmadı.