HomeUncategorizedTAN YENİ ALBÜMÜYLE BOMBA GİBİ DÖNDÜ

TAN YENİ ALBÜMÜYLE BOMBA GİBİ DÖNDÜ

TAN YENİ ALBÜMÜYLE BOMBA GİBİ DÖNDÜ

Pop müziğin başarılı isimlerinden Tan Taşçı, yepyeni bir single ile müzikseverlerle buluşuyor. Poll Production etiketi Polat Yağcı prodüktörlüğünde piyasaya çıkan “Nasıl Seveceğim” şarkısının sözü ve müziği sanatçının kendisine ait olup, aranjesi Sezgin Gezgin imzası taşıyor.

Yaptığı hit şarkılarla müzik listelerinin en üst sıralarında yer alan Tan Taşçı, müzikal yolculuğunun izlerini taşıdığı yeni şarkısı “Nasıl Seveceğim” ile herkesin kalbine dokunmaya geliyor. Tan'ın yeni single ve albüm şarkılarını dinleyen yakın müzik otoriteleri "Eski ama hala çok sevilen Tan bestelerinin söz, müzik, tını ve aranjmanlarını hissettiklerini, Tan severler için bunun beklenen ve özlenen bir şey olduğunu ve albümde müzik ziyafeti çekeceklerini" söylüyorlar.

110 METRE YÜKSEKLİKTEN AŞKINI HAYKIRDI!

"Nasıl Seveceğim" şarkısına geçtiğimiz günlerde Kemal Başbuğ yönetmenliğinde video klip çekildi. Bir otelin helikopter pistinde gerçekleşen çekimlerde başarılı sanatçı rüzgarın etkisiyle zor anlar yaşadı. Gece yarısı gerçekleşen çekimlere soğuk hava dolayısıyla sürekli ara verildi. Bir ayrılık hikayesinin anlatıldığı şarkıda Tan, sevgiliye olan özlemi ve aşkı 110 metre yükseklikten İstanbul'a haykırdı. Tan, "Nasıl Seveceğim" single'ı ile uzun zamandır üzerinde çalıştığı albümün de müjdesini vermiş oldu. Hayranlarını daha fazla bekletmek istemeyen başarılı sanatçı, yakın zamanda çıkaracağı albüm öncesi sevenlerine sürpriz yaptı.