HomeMagazinTuba Büyüküstün’den Paris Notları.

Tuba Büyüküstün’den Paris Notları.

Tuba Büyüküstün’den Paris Notları.

Bir süredir ikiz kızlarıyla beraber Paris’e yerleşen ünlü oyuncu o sıralarda yazdığı mektubu sevenleriyle paylaştı.

Başarılı oyuncu mektubunda şu ifadelere yer verdi: ‘’Düşüncelerimi üşütüyorlar. Benden yoksun… Sevdiğim şehirlerde üşüyorum. Çoğunlukla kollarım, sırtım, beynim ve başım. Onlar için soğuk hissediyorum. Kafamı ısıtamıyorum. Bir battaniye, bir yorgan yeterli değil. Hareket halindeler. Değilsin. Bana sahip değilsin, Tuba’yı hatırlıyorsun…’’  Hatırla diyorum.

Ünlü oyuncu uzun zamandır da televizyonda herhangi bir işte yer almıyor. Oyunculuğa Çemberimde Gül Oya dizisi ile başlayan Büyüküstün, son olarak Menajerimi Ara dizisi ile ekranda kendisine yer bulmuştu.

Ayaklı Gazete’den Fırat Altıntaş’ın haberine göre Tuba Büyüküstün’ün yakın arkadaşları, oyuncunun kaleminin çok güçlü olduğunu, ilerleyen zamanlarda kendi deneyimleri ve hayatının farklı evrelerini içeren kısa bir kitap yazması gerektiği telkininde bulunuyorlar.

Öte yandan kısa sürede büyük beğeni toplayan mektubu okuyanlar Büyüküstün’ün oyunculukta olduğu kadar edebi yönünün de çok iyi olduğu yorumlarında bulundu.

Son rol aldığı Zeytin Ağacı dizisi ile büyük beğeni toplayan Tuba Büyüküstün, uluslararası platformlardan davet almaya başlamış ve 25 Ocak’ta gerçekleşmesi beklenen Paris’te özel bir defileye davet edilmişti.