HomeMagazinTÜRKİYE’DE ÇITAYI YÜKSELTEN ŞEFLER CHEFFOOD’TA

TÜRKİYE’DE ÇITAYI YÜKSELTEN ŞEFLER CHEFFOOD’TA

TÜRKİYE’DE ÇITAYI YÜKSELTEN ŞEFLER CHEFFOOD’TA

Mutfak çalışmalarına farklı bir bakış açısı ve felsefeyle yaklaşan ünlü şef Mustafa Baylan, başarılı şefleri misafirleriyle buluşturuyor. Gastronomi dünyasının ünlü şefleri, Etiler’deki Cheffood’ta hünerlerini sergileyecek.

Geleneksel Türk mutfağına modern yorumlar katan Mustafa Baylan’ın, Ekim ayının konuğu İstanbul’daki kariyerinden sonra Sicilya’da mutfak eğitimi alan ve Milano’da da 3 Michelin yıldızlı restoranda görev alan ödüllü şef Murat Taşdemir oluyor.

Milano’da 3 Michelin yıldızlı restoranda çalışma başarısı gösteren ‘Mutfakların Efendisi’ lakaplı şef Murat Taşdemir’in bir ay boyunca yemeklerini tatma fırsatına sahip olacak olan konuklar adeta bir lezzet turuna çıkaracak.

Türkiye’de çıtayı yükselten gastronomik şefler, ellerinden çıkacak özel menüleri restoranın sade, şık ve otantik atmosferinde misafirlerinin beğenisine sunacak.

Kusursuz mutfağında mevsimlik ve doğal ürünler kullanan Cheffood’ta özgün dokunuşlar ile Akdeniz mutfağında farklı lezzetlere imza atan şef Murat Taşdemir, Sonbahar menüsünde damaklarda unutulmayacak deneyimler yaşatacak.