HomeFlaş HaberTÜRKİYE’DE İLK KEMER TACTICAL WOLVES ORGANİZASYONU İLE VERİLDİ!

TÜRKİYE’DE İLK KEMER TACTICAL WOLVES ORGANİZASYONU İLE VERİLDİ!

TÜRKİYE’DE İLK KEMER TACTICAL WOLVES ORGANİZASYONU İLE VERİLDİ!

Dünyanın en büyük organizasyonlarından olan WBC, Türkiye’de ilk resmi kemerini verdi. Dünya Şampiyonu Kadın Kick Boks sporcumuz Bediha Taçyıldız’ın da mücadele edeceği turnuvada ünlü isimler katıldı. Berkay Varol, Bediha Taçyıldız ve Funda Alkayış ringde yerlerini aldı. Türkiye’deki ilk altın kemer ise Berkay Çakır’ın oldu. 

Barış Arduç, Akatlar Spor Kompleksi’ndeki Boks Şampiyonluk Gecesine katıldı. Girişte gazeteciler ile kısaca sohbet eden Arduç, “Bizler çok heyecanlıyız. Türk boksu için çok önemli bir gece. Böyle önemli organizasyonların devamı da gelsin istiyoruz.” dedi.  Uzun zamandır televizyonlardan uzak kaldığını dile getiren Barış Arduç, “Yeni bir proje hazırlıklarım var. Hala netleşen bir durum yok şu an ama. Net olunca her şey sizlerde öğreneceksiniz.” diyerek sevenlerine müjdeyi verdi. 

Kerem Bursin de Şampiyonluk Gecesi’ne katılan ünlüler arasındaydı. Gazeteciler ile kısaca sohbet eden Kerem Bursin, “Heyecanlıyız, hep birlikte geldik bir çok isim burada. Benim boks hevesim de var ama oyunculuğu bırakıp boks yapacak yaşta değilim. Benim için ayrı bir yerde ve seviyorum.” dedi. Proje hazırlığında olduğunu söyleyen Kerem Bursin, “Var şu an elimde okuduğum bir şeyler. Ben televizyon dizilerini takip edemiyorum şu sıralar. Televizyon ile de pek alakam yok, annemler falan çok izliyor ama benim fırsatım da olmuyor.  Açıkçası pek de sevmiyorum.” diye konuştu. 

Çağla Şikel de çocukları ile birlikte boks gecesi finaline katılan ünlü isi ler arasındaydı. Gazeteciler ile kısaca sohbet eden Şikel, “Çocuklar ile beraber geldim, ilk kez birlikte seyredeceğiz. Hocalarımız ve beraber çalıştığımız insanlar burada. Çocukların ikisinin de dövüş merakı var ama boks dövüşmek için yapılan bir spor değil. Çok vazgeçilmez bir spor. Biz çocuklar ile ailece yapıyoruz. Bayağı uzun zamandır çalışıyorum ben de, teknik bilgim var yani.” diyerek gülümsedi. Geçtiğimiz haftalarda çocukları ile bir kar tatiline giden Çağla Şikel, “Çocuklar güzelce kaydı, tatil yaptı. Ben sakatlığımdan dolayı yapamadım. Uzun zamandır bir sakatlığım var. Sporu da bırakmadığım için iyileşmesi uzun sürecek sanırım. Ama kızak yaptım, onlara o şekilde eşlik ettim.” diyerek güldü. Yeni hayalleri olduğunu da söyleyen Çağla Şikel, “Takı işlerim var, ama nazara inanıyorum ben biraz. 6-7 ayımız var. Eğer olursa sizlere de bahsederim. Şimdi söylemek istemiyorum, ben bir şeyi olunca söylemeyi tercih ediyorum.” dedi. 

Yasemin Yürük de katılan ünlü isimler arasındaydı. Spor dallarından bahseden Yürük, kendisinin de pole dans yaptığını söyledi. Yürük, “Boks’a ara verdim ben. Bileklerimden operasyon geçirdim. Bu sene biraz pole dansa önem verdim. Antrenmanları da biraz yoruyor açıkçası. Bu bir olimpiyat sporu. Bale geçmişim olduğu için biraz daha kolay yapabiliyorum ama.” dedi. 

Berk Oktay da gazeteciler ile sohbet etti. Oktay, “Çok güzel bir spor müsabakası olduğu için izlemeye geldim. Ben sporun her dalı ile ilgilenmeye çalışıyorum. Keyif alıyorum izlerken.” dedi. Geçtiğimiz sene evlendiği eşi Yıldız Çağrı Atiksoy ile bir çocuk bekleyen Berk Oktay, “Süreç çok güzel gidiyor şu an. Çağrı beni hiç zorlamadı. Ben bazen diyorum ona benden bir şeyler iste biraz diye ama o hiç istemedi. Şükür ki çok güzel bir hamilelik geçiriyor. Zorlasa da başımın üstünde yeri var.” diyerek çocuklarını beklediklerini ifade etti.