HomeMagazinÜNLÜ İSİMLERİN DEPREM PANİĞİ!

ÜNLÜ İSİMLERİN DEPREM PANİĞİ!

ÜNLÜ İSİMLERİN DEPREM PANİĞİ!

İstanbul’da 26 Eylül Perşembe günü saat 13.59’da, merkez üssü Silivri açıkları olan 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ünlü isimlerin yaşadıkları korku yüzlerine yansıdı.

Bir pilates merkezinde bulunan ve plates dersini yarıda kesip dışarı çıkan Nebahat Çehre, hemen telefona sarılıp yakınlarını aradı.

“SEANSI YARIDA KESTİM”
Usta oyuncu, “Doğanın önüne geçilmez ama tedbirli de olmak gerek. Kapalı alandaydım, seansı yarıda kesip dışarı çıktım” dedi.

Korkuya ve paniğe neden olan depreme dışarıda yakalanan isimlerden biri de eski manken Seçkin Piriler’di.

Nişantaşı’nda bir kafede oturan ve deprem sonrası hemen dışarı çıkıp okulda bulunan oğullarını arayan Piriler’in, panik anları objektiflere yansıdı.

Okulların tatil olduğunu öğrenip hemen çocuklarının yanına koşan Piriler, oğullarına telefonda “Geliyorum” diye seslendi.

Aynı saatlerde şarkıcı Bengü de depreme alışverişe çıktığı Nişantaşı’nda yakalandı. Bir mağazada alışveriş yapan Bengü, sarsıntı sırasında yaşadığı panikle soluğu mağaza dışında aldı.

Yaşadığı korku yüzüne yansıyan şarkıcı, hemen telefona sarılıp ailesini aradı.Çok korktuğunu söyleyen Bengü, “Evi aradım, Allah’ıma şükürler olsun kötü bir şey yok. Herkese geçmiş olsun” dedi.