HomeMagazinÜNLÜLERDEN YOĞUN İLGİ

ÜNLÜLERDEN YOĞUN İLGİ

ÜNLÜLERDEN YOĞUN İLGİ

2015’te hayata geçirilen ilk koleksiyonlarıyla moda dünyasında büyük yankı uyandıran Moda Tutkusu ve Love My Body, uzun zamandır heyecanla beklenen yeni koleksiyonları “Refresh”i özel bir davetle tanıttı.

Burcu Esmersoy, Yasemin Özilhan, Pınar Altuğ Atacan, Ebru Şallı Akkuş, Cansen Yeni Kut, Buket Aydın gibi isimlerin katıldığı stili sahibi organizasyonda tanıtılan 150 parçalık “Moda Tutkusu by Love my Body – Refresh” koleksiyonu davetlilerin beğenisini kazandı.

Moda Tutkusu markasıyla stil dünyasının sevilen ismi Yasemin Öğün, her bedende kadın için birbirinden ilgi çekici parçalar sunan Love My Body ile tekrar bir araya gelerek uzun zamandır heyecanla beklenen yeni koleksiyon Moda Tutkusu by Love My Body “Refresh”i yarattı.

Özgün tarzıyla fark yaratan, ayakları yere basan, modern ve güçlü kadınlar için hazırlanan Refresh isimli, sonbahar ve kış dönemine keyifle eşlik eden, ofis şıklığından davetlere uzanan 150 parçalık yeni koleksiyon, Nişantaşı’ndaki Sofa Hotel’de düzenlenen özel bir organizasyonla tanıtıldı.

Ebru Şallı Akkuş, Burcu Esmersoy, Pınar Altuğ Atacan, Yasemin Özilhan, Mert Vidinli, Begüm Gazioğlu Ballı, Deniz Marşan, Pelin Kaya, Günsel Ülkü, Buket Aydın, Fulya Gündoğdu, Batya Kebudi, Cansen Yeni Kut, Mert Aslan, Elvan Tığlıoğlu, Esra İnceefe gibi cemiyet, medya, iş dünyasından önemli isimlerin Moda Tutkusu’nu ve Love my Body ekibini yalnız bırakmadığı bu davette, koleksiyondaki tasarımlar tanıtılırken, her tarza uygun kombin önerileri ve stil tüyoları da paylaşıldı.