HomeMagazinÜNLÜLERİ BİR ARAYA GETİREN DAVET

ÜNLÜLERİ BİR ARAYA GETİREN DAVET

ÜNLÜLERİ BİR ARAYA GETİREN DAVET

VERNEL MAX KALBE İŞLEYEN KADINLAR PROJESİ ÖZEL BİR DAVET İLE TANITILDI!

Türkiye’nin ilk yumuşatıcı markası Vernel, KEDV (Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı) ile gerçekleştirdiği “Kalbe İşleyen Kadınlar” projesini ilham veren duruşlarıyla fark yaratan Ayşe Arman ve Doğa Rutkay Kamal’ın desteğiyle Sofa Hotel’de gerçekleştirilen ve Gamze Cizreli, Arzu Kunt, Esra Eron, Burcu Kara, Başak Pelister, Fulya Gündoğdu, Ayşegül Kayabay, Elvan Tığlıoğlu gibi cemiyet ve iş dünyasından isimlerin katıldığı özel bir davetle tanıttı!

Özel geliştirilmiş formülüyle fark yaratan ve kadınların hayatlarına 100 güne kadar kalıcı ferahlık, tazelik hissi ile beraber kolaylık ve konfor katan Vernel Max, kadınlara katkı sağlayan “Kalbe İşleyen Kadınlar” sosyal sorumluluk projesini Ayşe Arman ve Doğa Rutkay Kamal’ın desteğiyle Sofa Hotel’de özel bir davetle tanıttı.

Vernel Max “Kalbe İşleyen Kadınlar” projesini, 1986’dan beri, yoksulluk ve eşitsizliklerin var olmadığı güçlü bir toplum oluşturma, kadınların yaşamlarını iyileştirme çabalarına destek olma ve yerel kalkınmadaki liderliklerini güçlendirme misyonuyla, kar amacı gütmeden çalışmalarını yürüten sivil toplum kuruluşu Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) ve Migros iş birliği ile hayata geçirdi.

Ayşe Arman’ın İyilik Kolyeleri’nden, Doğa Rutkay Kamal’ın ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim’den aldığı ilhamla tasarladığı kalpler, Türkiye’nin dört bir yanından, KEDV’in desteklediği kadınlar ve kadın kooperatifleri tarafından proje kapsamında üretildi. Bu ürünlerin satışı KEDV’in iktisadi işletmesi Nahıl’ın Beyoğlu’ndaki mağazasında ve www.nahil.com.tr adresinde satışa sunulacak.

Henkel Genel Müdürü Güray Yıldız’ın Henkel ve Vernel adına projeyi anlatmasının ardından, KEDV adına da Şengül Akçar proje hakkında detayları konuklar ile paylaştı. Sonrasında Ayşe Arman ve Doğa Rutkay Kamal’ın sahneye çıkarak bu sosyal sorumluluk projesinin içinde yer almaktan ne kadar mutlu olduklarını ilettiler.

Kadınların ekonomik olarak güçlenmesine katkı sağlamak üzere hayata geçirilen bu proje kapsamında, KEDV’in desteklediği kadınların el emekleriyle ürettikleri kalp şeklindeki lavanta keseleri Migros mağazalarında satışa sunulan Vernel Max ile beraber hediye ediliyor.