HomeUncategorizedUSLA’DAN SÖMESTRE ÖZEL ATÖLYELER…

USLA’DAN SÖMESTRE ÖZEL ATÖLYELER…

USLA’DAN SÖMESTRE ÖZEL ATÖLYELER…

Gastronomi alanındaki 10 yılı aşkın tecrübesiyle alanında fark yaratan, mezunlarıyla sektöre
profesyoneller yetiştiren USLA, Kanyon’daki yeni yerinde her biri uzman eğitmenler
tarafından yönetilen hem eğlenceli hem de iştah kabartan atölyeleri ile yoğun ilgi görüyor.
Çocuklara özel dönemsel düzenlediği atölyeleriyle de miniklerin ve ailelerinin favorisi olan
USLA Sömestre özel atölyelerinin müjdesini veriyor.
USLA birbirinden eğlenceli ve iştah kabartan atölyeleriyle miniklerin sömestr tatiline
renk katıyor!
Genç Gurmeler USLA’da İş Başında! (30 Ocak – 3 Şubat)
Tam 5 gün süren ve 10 ila 14 yaş arasına özel USLA Genç Gurmeler İş Başında Atölyesi
30 Ocak Pazartesi günü başlıyor. Birinci günün menüsünde çocuklar tam bir pizza ustası gibi
pepperonili, mantarlı, mısırlı ve zeytinli pizzalarını hazırlayarak yanına da bir güzel sezar
salata yapmayı öğreniyorlar. 2. gün yani 31 Ocak Salı günü ise sebzeli ve cheddar peynirli
nachos’un ardından nefis bir avokado dip sosu eşliğinde bonfileli ve mantarlı burrito yapan
minikler Meksika mutfağındaki hünerlerini sergiliyorlar. 3. gün miniklerin en sevdiği lezzetler
olan hardal soslu, cheddar peynirli, turşulu mini burger ile mac and cheese USLA Genç
Gurmeler İş Başında Atölyesi’nde kendini gösteriyor. “Söz konusu çocuklar olunca kimse
tatlıya hayır diyemez!” mottosuyla 4. günün temasında kendini gösteren menüde levain
cookie ve vanilyalı frostingli vanilyalı cupcake yapmayı öğrenen minikler pastacılık
konusunda uzmanlaşıyor. Tatlı mı tatlı bir bitişi hak eden 5 günlük atölyenin sonuncusunda
ise çikolatalar öne çıkıyor. 3 Şubat Cuma günü düzenlenen USLA Genç Gurmeler İş
Başında Atölyesi’nin son etabında çocuklar hazırladıkları fındıklı bark çikolatanın, Antep
fıstıklı ve cheerioslu rochers çikolatanın tadını doyasıya çıkarıyorlar.