HomeMagazin‘YA BENİM YA ONUN TELEFONU KIRILIR’

‘YA BENİM YA ONUN TELEFONU KIRILIR’

‘YA BENİM YA ONUN TELEFONU KIRILIR’

Youtube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ adlı programa konuk olan Burcu Esmersoy, kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Merak edilenleri anlatan güzel sunucu, “Spor benim meraklı olduğum bir konu değildi. Zorla ittirildim ama yaptığım dönemde iyi yaptığımı düşünüyorum” diyerek kariyerinden bahsetti.Sohbetin devamında güzellik yarışması hikayesini anlatan Esmersoy, “Reklam ajansında çalışan arkadaşlarım vardı. Bana ‘Burcu ajansa gelmek ister misin? Reklamlarda oynarsın, harçlığını çıkarırsın’ dediler. ‘Tamam’ dedim. Ajansa götürdüler beni. O gün güzellik yarışması seçmeleri vardı.

Ajansın sahibi ‘seni yarışmaya katalım mı?’ dedi. Çok net hatırlıyorum, ‘Benim ailem hayatta izin vermez’ dedim. O dönem dedem ve babaannem ile birlikte yaşıyordum. Gerçekten de izin vermediler. Olay anneme gitti. Annem, ‘Tamam’ dedi. Yarışmada 4. oldum. Japonya’ya gittim. Orada da ‘dostluk güzeli’ oldum. ‘Bu kız güzel değil ama en azından tatlı’ demek gibi bir şey.”

Güzellik ve bakım için çok fazla para harcamadığını açıklayan sunucu; alt dört dişini yaptırdığını, onun dışında herhangi bir estetik müdahalesi olmadığını söyledi.

Evlilik sorularına da samimiyetle cevap veren Esmersoy, evliliğin kendine göre olmadığını itiraf ederken, “İlişkilerimde kavga ederken haksız olduğum halde üste çıkmaya çalıştığım oldu. Genelde o tartışmalar da bir telefon kırılıyor. Ya benimki ya onunki” dedi.