HomeUncategorizedYASAK AŞK ORTAYA ÇIKTI

YASAK AŞK ORTAYA ÇIKTI

YASAK AŞK ORTAYA ÇIKTI

‘Çocuklar Duymasın’ dizisinin ‘Dominant Teyze’si Zeyno Gönenç, evli balet sevgilisiyle Beyoğlu caddelerinde görüntülendi.

Zeyno Günenç önceki akşam Taksim’de, İsviçreli eski balet Gilles Kanert’la el ele görüntülendi.  Ünlü oyuncu, Kanert’ın 7 yıllık evli olduğu iddiasıyla ilgili soru karşısında sinirlendi: “Öyle bir şey yok. Ben evli biriyle birliktelik yaşamam.”

7 yıllık evli olan balet Gilles Kanert ile adı yasak aşk dedikodularına karışan ve bu durumu ‘Evli olsaydı zaten bu ilişki olmazdı’ diyerek yalanlayan Zeyno Gönenç’in gerçeği çok geçmeden ortaya çıktı. Erkek arkadaşının eşinin tüp bebek tedavisi gördüğü konuşulan ve buna rağmen Kanert ile beraberliği devam eden oyuncu, sevgilisiyle ilk kez objektiflere yansıdı.

Suadiye'de tuttukları evde birlikte yaşayan âşıklar, Beyoğlu’nda bir mekânda gönüllerince eğlendi. Çift çıkışta ise el ele görüntülendi. Bir anda patlayan flaşlar karanlığı aydınlatırken sevgililer hemen ellerini ayırdı. Ayrı ayrı yürüyen ikiliden oyuncu "Arkadaşlar yanımdaki sevgilim" diyerek geç gelen bir itirafta bulundu.