HomeUncategorizedYENGE SÜPER KADRODA!

YENGE SÜPER KADRODA!

YENGE SÜPER KADRODA!

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Van der Wiel uzun süredir maç kadrolarına giremiyor ama hayat arkadaşı Rose Bertram, formunun zirvesinde.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Van der Wiel kadroya giremesede sevgilisi Rose Bertram katalog çekimleri için dünyaca ünlü modellerle kameraların karşısına geçti.

Yurt dışında katalog çekimleri başta olmak üzere birçok etkinliğe katılan Fenerbahçeliler'in yengesi, bu kez Bahama Adaları'ndaydı.

Rose Bertram, dünyaca ünlü bir markanın mayo ve bikini katalog çekimleri için dünyaca ünlü modellerle çalıştı.

Rose Bertram, top modeller Bella Hadid, Elsa Hosk, Emily Ratajkowski, Lais Ribeiro, ve Giz ele Oliveira ile birlikte çekimlere katıldı.

Altı güzel model, çekimler esnasında verilen molalarda keyifli dakikalar geçirdi.

Başta Rose Bertram olmak üzere tüm modeller çekimlerin kamera arkasında yaşananları kendilerine ait sosyal medya hesaplarında da paylaştı.

Rose Bertram ile birlikte çekimlere katılan 6 modelin instagram hesaplarındaki takipçi sayıları da dikkat çekici nitelikte.

En az takipçisi olan isim, Brezilyalı manken Gizele Oliveira. Oliveira'nın instagramdaki toplam takipçi sayısı 350 bin kişi.

Van der Wiel'in Fenerbahçe'ye transferi sonrası instagramdaki takipçi sayısı 626 bine kadar çıkan Rose Bertram, yedi isim arasında takipçisi en az olan ikinci model. Rose Bertram'dan sonra takipçi sayısı en fazla olan isim Lais Ribeiro… Brezilyalı modelin instagramdaki takipçi sayısı 974 bin civarında.