HomeUncategorizedYILIN AŞK HİKAYESİ!

YILIN AŞK HİKAYESİ!

YILIN AŞK HİKAYESİ!

Yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi ‘Vezir Parmağı’, 25 Ocak tarihinde vizyona girmeye hazırlanırken, filmin sürprizleri de teker teker ortaya çıkmaya başladı.  İzleyiciler Mahsun Kırmızıgül’ü Beyaz Melek, Güneşi Gördüm, New York’ta Beş Minare , Mucize filmlerinde oynamış olduğu karakterlerden çok daha farklı bir rolde görecekler.

Osmanlı İmparatorluğu döneminde beş farklı bölgeden, beş farklı kültüre ve coğrafyaya ait hamalların savaşa gittiklerini zannederken bambaşka bir maceranın içine düşmelerini anlatan film, yılın aşk hikayesini sinemaseverlerle buluşturacak. Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği Vezir Parmağı filmi için yıllar sonra kamera karşısına geçen Gülben Ergen, oynadığı Gülbahar karakteri ile sinemalara geri dönüyor. Mahsun Kırmızıgül (Hamdullah) ve Gülben Ergen (Gülbahar) beyazperdede sıcacık bir aşk öyküsünün kahramanları olarak bu seneye damgasını vuracaklar. Hiç hesapta yokken destansı bir sevdaya düşen ve kalpleri sadece birbirleri için atan Hamdullah ve Gülbahar, Kapadokya’nın büyülü atmosferinde verdikleri romantik karelerle de çok konuşulacak. Kırmızıgül ve Ergen’in fotoğrafları, Ergen’in yakın dostu başarılı fotoğrafçı Nihat Odabaşı’nın objektifinden çıktı. Mahsun Kırmızıgül ve Gülben Ergen ikilisinin uyumu şimdiden merak konusu olurken, izleyicinin karşısına hangi rollerle çıkacakları ise şu an sır gibi saklanıyor.

GÜLBEN, POZİTİFLİĞİYLE TÜM EKİBİN KALBİNE GİRDİ
10 yıl sonra bir projede yer alan Gülben Ergen için Mahsun Kırmızıgül yaptığı açıklamada “ Gülben Ergen iyi ki ekibe dahil oldu. Setteki pozitif enerjisi ve insanlığı ile tüm ekibin gönlüne girdi. Ben, Gülben’in bu projeye çok yakıştığını, oyunculuğu ile iyi çok başarılı bir iş çıkardığını düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

FRAGMAN 16 ÜLKEDE GÖSTERİLECEK
Ali Sürmeli, Selim Bayraktar, Peker Açıkalın, Orçun Kaptan, Levent Sülün, RanaCabbar, Metin Yıldız, Talat Bulut, Altan Erkekli, Cihat Tamer, Nuri Alço, Muhammed Cangören, Erol Demiröz, Necmi Yapıcı ve Hayrettin'in yanı sıra Yasemin Yalçın, Ece Uslu, Derya Şensoy, Meral Çetinkaya, Aydan Burhan, Güner Özkul, Fatoş Seymen, Suna Selen, Defne Yalnız, gibi çok sevilen kalabalık bir oyuncu kadrosunun bulunduğu Vezir Parmağı; Boyut Film/Murat Tokat yapımcılığında 25 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşacak.

Çekimleri 6 hafta süren film, İstanbul, İzmit, Kapadokya ve Kayseri’de tamamlandı.  Vezir Parmağı’nın fragmanı bu akşam (salı) filmin youtube kanalı ve sosyal medya adreslerinde yayınlanacak. Fragman, Türkiye ile birlikte 16 ülke sinemasında gösterime girecek. Vezir Parmağı için, büyük bir sinema kitlesi gün saymaya başladı.